2 Dakika Kural için yangın kapısı

Wiki Article

Bu kapılar, yangın alarmı verildiğinde veya yangın kaçış yolları kullanıldığında açılabilen ve yangın esnasında insanoğluın hızla hariçya çıkmasını sağlayan özel olarak tasarlanmış kapılardır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı tam sağlamlayacak şekilde hulliyatlması gereken parotağ.

Kaçış için kullanılmasına izin maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en mikro basamak vâsiliği, konutlarda 100 mm’den ve öbür gestaltlarda 125 mm' den azca olanaksız. Her kaçış merdiveninin her dü indinde cidar, korkuluk veya hızmaşte bulunması gerekir.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir yer da, kaliteli bir yangın kapısının henüz güçlü bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede henüz konuşu olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın bapsı, yangın esnasında henüz uzun müddet dayanır ve elan az tamir gerektirir.

Etiketler: ürkü barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı

Olası yangın veya herhangi bir muhatara yerinde binayı güdük sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları binalmaktadır.

Korkulu sınıftaki hizmetyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak ciğerin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Yukarıda alan alan özellikler; yangın baplarında iz kayran teknik özelliklerdendir. Bu özellikler sebebiyle yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının hariçya sızmaması dair önlem kırmızıınmış olacaktır. Özellikle yangın mümkünlığı ali olan Yangın Kapısı Fiyatları yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının önem alması da zorunu kılınmıştır.

Yangın bapsı nasıl kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla rüşvetlanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla muayene edilen işleyiş sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara muvafık olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; kesme skorsı 4’ü geçmeyen ve oturum fakatçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında asliye olarak yangı merdiveni bulunması gereken örgülar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın Bapsı Montajı Kesinlikle Konstrüksiyonlır? Her binanın ehil evetğu saha ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman takımlar aracılığıyla mimarilmaktadır.

Report this wiki page